25. 1. 2015

LEDNOVÝ BOM


Začali jsme zvolna. Skrze poezii básnířky Radky Hůjové jsme sdíleli její prožitky vypovídající o pocitech a vnitřním světě vložených do slov. Cestovatel Jarda Vrubl se svou Aničkou nechtě zahanbili některé pecivály svými zážitky z cest. Hlavním tématem byla poutní cesta do Santiaga de Compostela.
            Hudební scénu otevřel vždypřítomný a věrný těmto večerům Bohdan Mikulka. Jeho muzikanství patří k nejosobitějším široko daleko. Další hudební interpret byl Dave Matsu. Jak nám sdělil hraje punk, acoustik-punk a pop-punk. A o tom bylo i jeho vystoupení - lehkost, živočišnost.
Příjemným oživením probíhající akce byly tři hawaiské tanečnice. Již známé uskupení žen DAMBRA  na pár chvil navodilo atmosféru horkých letních dnů, které v naší podhorské oblasti tak postrádáme.
Závěr večera patřil Lucii Redlové. Zdánlivě "prostá dívka" nás přesvědčila o opaku. Tato písničkářka je profesionálkou, která rozhodně není chladná. Naopak. Má v sobě vřelost, drive i např. pokoru k lidové písni. Je to osobnost, která se s tím "nemaže".

A pak už byl konec. Někteří zůstali, někteří nechávali doznít své pocity jinde. A v duchu prožitého večera přejeme všem  Bueno camino!
IS.

Do sekce  FOTOGRAFIE přidány fotografie...

... by Lenka Vršanová

   Takže příště  7.3.2015 v 19 hod opět GRAND PUB Bruntál. 

Sledujte podrobnosti na www a FB.

Žádné komentáře:

Okomentovat