5. 10. 2015

ZAŘIJOVÝ BOM


           Určitě jste si všimli, že náš večer poctil nový moderátor. My doufáme, že se Zdeňkovi u nás líbilo a večery bude moderovat dál. :)
            Prvním účinkující se nám přijel představit z Nového Jičína. Martin Zábranský hudebník, který jako třeba jedni z dalších, navštěvují open mici ve vícero městech. Jejich hudba se díky tomu dostává do většího podvědomí.
          Ale bruntálští také nezaháleli. Tentokrát jsme měli dokonce tři odvážlivce z davu!! Zdeněk Hlávka , Bohdan Mikulka a Tom, který vystoupil s OMEGA STYL a se kterým jsme se domluvili na listopadovém vystoupení.
         Jsme rády, že náš BOM není jen hudební, ale je různorodý. Svou literární tvorbu nám předvedl Jan Vavřík. Nedílnou součástí byl také handmade stánek se šperky Pavly Vogelové.
            Jak už jsme „hlásali“ dopředu, přijeli si za námi opět po roce zahrát V kapse myš. Opavské duo, které hledá dalšího hudebníka. Měli u nás štěstí? Přihlásili jste se?
            A nakonec naši hudební hosté byly OMEGA STYL z Rýmařova a NOIR VOIR z Bruntálu. Energické a skvělé. Díky všem a na dalším večeru se budeme těšit. Tým BOM.


Žádné komentáře:

Okomentovat