11. 11. 2015

Listopadový BOM


Prvním vystupujícím večera byl Jan Bružeňák. Svou hudební tvorbou napříč styly i jazyky navodil uvolněnou atmosféru. Jako druhá vystupující se mikrofonu ujala Laura a svou poezií nám ukázala osobitý pohled na bytí, život i vášně. Kapela Hubertus i Padrona di casa byly příjemným zpestřením našich „plánovaných“ večerů. Vystoupili neplánovaně a doufáme, že tím motivovali další tvořivé duše k vystoupení na naší scéně.

Po malých technických úpravách vstoupilo na pódium seskupení OPS. Nikomu neuniklo, že si s sebou přivedli hořečně povzbuzující publikum. Vystoupení hip-hopové skupiny bylo energické. Změna nastala při poslední písni. V sále se rozhostila TMA a právě díky této chvíli a klidnějšímu tempu jsme si mohli naplno užít hudební provedení, které bylo pro mnohé nové.

Než se na pódium nachystali poslední vystupující, proběhla vědomostní soutěž na téma Bruntálský Open Mic. Odpovědi jste uhodli bez váhání a odměnou Vám byly naše plátěné tašky s logem a další drobnosti.

Tomáš Berka a Jiří Šorna večer dovršili do naprosté pohody. Nejsou to žádní nováčci a ví jak na to. Zahráli nám své písně v perfektním kytarovém provedení s basovým doprovodem, které doplňovali příběhy ze života i hudební branže. Pánské osazenstvo v publiku si s nimi hrdě zazpívalo refrén v písni "Za tebou plout" a náš, dovolím si nazvat, divoký listopadový BOM byl završen.

Už se moc těšíme na lednový večer, ve kterém bude cestovatelská přednáška a hlavně pro naši scénu novinka, a to divadelní představení. Studentský soubor z Krnova nám přiveze představení Propadlý lístek na motivy románu od Michaela Cunninghama a podkres představení bude seskládán z tvorby Boba Dylana.

Děkujeme Zdeňku Rozprýmovi, že se stal naším průvodcem večerů a ujal se brilantně moderování.

Tak v příštím roce naviděnou.

Za tým BOM Adéla a Eliška

Žádné komentáře:

Okomentovat